Forny din stil med disse 3 fede designer tasker

Et outfit er intet uden de helt rigtige accessories til at give dit look et personligt træk. Sko og smykker vælges nøje ud, så de kan komplementere looket bedst muligt. Om vinteren tilsættes vintersæsonens accessories i form af halstørklæder, huer og hansker, så man kan være varm og vinterchik. Men der er en accessory, som ikke bør glemmes. Nemlig den vidunderlige taske. Tasken er kvindens bedste ven, da den kan transportere og passe på de ting og produkter, som er nødvendige for at kunne overleve dagen. Den skal helst kunne passe sammen med flere outfits og kunne fungere til flere lejligheder: Til både shopping turen med pigeren og de mere festlige arrangementer. Men hvordan vælges den rette? Digitalnews er altid et godt sted at hente inspiration til mode og indretning, men i denne omgang har jeg selv fundet frem til 3 fede designer tasker, som passer til forskellige lejligheder.

Til det chikke skoleliv

Leder du efter den rette designer taske til det chikke skoleliv, så er mærket ’Decadent’ den rette vej at gå. Her finder du de helt fantastiske skuldertasker, som nemt kan benyttes som skoletaske, da de er lavet i en størrelse, som passer de fleste computere. Tasken er rummelig og findes i flere forskellige neutrale farver, hvilket gør den til den perfekte skoletaske, da den matcher til alle slags outfits. Derudover har mange af taskerne også ruminddeling, så du udover bøger og computer også har plads til mindre ting, såsom pung, telefon og make-up. En skoletaske du bestemt ikke bliver træt af.

Når der skal shoppes med veninderne

Mangler du en fed designertaske, som du kan vise frem i byen, mens du shopper med veninderne, så skal du på udkig efter en ’Valentino’ taske. I Valentinos taskekollektion finder du både den store shoppertaske, som har plads til flere poser, og den mere mindre skuldertaske, hvis du kun har brug for en taske til at holde styr på telefonen og pungen. I dette års kollektion finder du, som kontrast til de sorte tasker, tasker i nogle fantastiske pastelfarver. Helt klart nogle fede designer tasker til shoppinglivet.

Til de festlige og formelle lejligheder

Til de finere lejligheder er der brug for en lille nem taske, som skal komplementere og personliggøre ens festoutfit. Hvis du også er træt af at skulle bære rundt på en clutch-taske, så vil du elske ’Manu Atelier’. Manu Ateliers taskekollektion er fyldt med super søde farverige små skuldertasker, som passer til både de store selskabskjoler og de mere afslappede hverdagsoutfits. De er det perfekte match til f.eks. en sort kjole.

designer taske til skulderen

Kategorier: Blog