Hej alle,

Jeg besluttede mig for, at der skulle ske noget drastisk med mit soveværelse. Jeg har altid frygtet at mit hjem ville ligne alle andres – kedeligt trægulv, en seng og et skab fra IKEA.

Min veninde fortalte mig om epoxy som belægning til gulve, hvilket jeg aldrig havde hørt om før. Men efter sigende skulle det være yderst nem at pålægge, rengøre og ikke mindst vedligeholde. Udover disse fordele, jamen så ser det jo også yderst UNIKT ud, jeg har i hvert fald aldrig set det i andre hjem før. Dette tiltalte mig virkelig, og jeg begyndte at undersøge mulighederne nærmere for at kunne få lagt gulvepoxy i mit soveværelse.

Mit soveværelse – nu med gulvepoxy

Resultatet af min nye epoxy belægning i soveværelset, kan ses på billedet herunder:

epoxy gulv i soveværelset

Er det ikke bare fantastisk? Jeg føler virkelig, at der er kommet nyt liv ind i mit soveværelse, og at det har fået et helt særligt præg, som ikke kan genkendes i mange andre danske hjem. Indtil videre har jeg også kun fået positive kommentarer af venner og familie, der har været forbi og se det. Hele processen med at få det belagt, var faktisk ikke så svært (takket være min far). Der findes et hav af guides på nettet, som man blot bør følge.

Jeg købte bl.a. mit epoxy gulv i metalliske farver hos gulvepoxy.dk, da det var det eneste sted i Danmark, hvor jeg kunne få lige netop den farve jeg ønskede. Som du kan se på billedet har jeg valgt Silk Pearl. Se hele udvalget på deres hjemmeside.
Jeg fik ligeledes en fantastisk service af Mads, som guidet mig igennem proceduren med belægning af epoxygulve.

Det unikke design

Det der gør epoxy så specielt, er at det typisk ikke ses i almindelige hjem. Selvom de fleste ikke er klar over hvad epoxygulve er, så har stort set alle krydset et epoxygulv i deres liv. De findes nemlig ofte i offentlige institutioner, butikker, garager og andre tæt trafikerede områder, der kræver et solidt og holdbart gulv. Epoxy kan nemlig holde til det meste, og er derfor velegnet til det.
Der findes også mange måder, som man kan designe gulvet på ift. mønstre og farver. Jeg har fundet nogle eksempler fra en Google søgning, så du kan få en idé om de muligheder man har:

Jeg valgte nemlig blot den ”kedelige og sikre” løsning med den metalliske farve Silk Pearl.
Nu tænkte jeg dog også, at jeg lige ville teste det af i soveværelset først, men det er helt sikkert ikke det eneste rum i mit hjem, som jeg får belagt med gulvepoxy. Jeg har overvejet at få det belagt i køkkenet også, netop pga. dets holdbarhed, da køkkenet oftest er ”hård” mod gulve.

Anyway, jeg kan klart anbefale gulvepoxy.dk, da de har et stort udvalg af farver, og så er der god vejledning at hente samtidig. Prisen for epoxygulve er i øvrigt heller ikke særlig dyrt, hvilket jo kun gør det endnu mere attraktivt modsat et trægulv, der både er dyrere, men også kræver mere vedligeholdelse, men her kan du høre nærmere hos din lokale gulvmand.

Kategorier: Blog