Er du på jagt efter håndbyggede møbler, i absolut særklasse? Og ønsker du møbler der kan holde mange år ud i fremtiden, med en særlig sans for detaljer og arbejde i absolut top? Hvis du leder efter høj kvalitet i dine kommende møbler, så er møbler fra Overgaard og Dyrman løsningen. Duoen af danske designtalenter er din garanti for møbler i unikke design, med fokus på brugen af materialer i høj kvalitet, samt præcision ud over det sædvanlige. 

Overgaard og Dyrman har siden 2013 skabt livsstilsobjekter, der rummer en særlig snært af nysgerrighed og kreativitet. Der arbejdes i organiske former og stilles konstant spørgsmål ved, hvorvidt et design kan forbedres og forfines. Kvaliteten er kompromisløs og stilen tidsløs. Designprocessen tager ofte udgangspunkt i naturens geometri og former. Sådan skabes møbler med en vis fornemmelse af elegance.

Selve udarbejdelsen af møblerne sker på dansk grund og udføres af danske håndværkere. Det moderne håndværk sikrer ypperste kvalitet i det enkelte møbel – noget som aldrig kan sammenlignes med masseproduktion. Samlet set skabes der altså smukke møbler i absolut topklasse. Designprocessen er unik og håndværket gennemgående for hele møbler. 

En kombination og tradition og moderne teknologi

Som tegnestue baseres arbejdet på en kombination mellem traditionelle teknikker og tilgange til design, med moderne teknologi som 3d print af prototyper. Den unikke tilgang til designprocessen sikrer muligheden for at skabe produkter i ekstraordinær kvalitet, til glæde for brugeren i sidste ende.

Selve produktionen foregår i danmark, i samarbejde med danske leverandører. Via den unikke designprocess bygges broer mellem fortidens designklassikere og nutidens moderne design. Alle design har endvidere et håndlavet finish.

Er du på jagt efter den absolutte topklasse, når det kommer til møbler som spisebordsstole, sofaer, sofaborde eller andre eksklusivt boliginteriour? Så er Overgaard & Dyrman et godt bud på leverandøren, af dine nye møbler.

Kategorier: Blog