Jeg kan for alvor begynde og mærke, at vi er på vej ind i sommermånederne. Det er en tid jeg virkelig har set frem til længe, og nu kan jeg endelig begynde at tage havehandsken på igen og kræse om mit lille havebed. Med sommeren i sigte fik jeg også lyst til at forkæle mig selv lidt med nye havemøbler, eftersom de gamle er blevet negligeret en del med vedligeholdelsen de seneste par år.

Jeg er ikke stor fan af at skulle male eller oliere havemøblerne, og egentlig glemmer jeg det, når vejret endelig er til det. Derfor har jeg i denne omgang fokuseret på at købe et havemøbelsæt der er vedligeholdelsesfrit, så jeg slipper for at rode rundt med det. I den sammenhæng faldt jeg over Havemoebelshoppen.dk, som har et ganske fint udvalg af havemøbler til overkommelige priser. Det er klart lettest at købe et helt sæt fremfor havestol og bord hvert for sig, og det vil i de fleste tilfælde også blive dyrere. Heldigvis fandt jeg også et kniv skarpt tilbud på et lækkert havemøbelsæt.

Det endelige valg

Jeg var på udkig efter et vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt, så jeg slipper for alt det gøgl med maling, og derfor var det oplagt at vælge nonwood polyrattan materialet. Her fandt jeg så Rio havemøbelsættet i sort nonwood, som var lige det jeg skulle bruge. Der er plads til 6 personer, hvilket er perfekt, til når vi har gæster på besøg. Både familie og venner kommer hyppigt i løbet af sommeren, og griller sammen med os.

Bordet har også en god størrelse i form af 100x250cm, så selvom det er stort, kan det sagtens være på terrassen. Det eneste jeg er nervøs for, er om det kommer til at stikke lidt udover halvtaget, men mon ikke jeg har gjort mine målinger korrekt. ?

Udover at være vedligeholdelsesfrit, så er alle medfølgende stole justerbare i ryggen, hvilket er super lækkert til, hvis jeg bare skal læse en bog eller slappe af i solen.

Jeg fik sættet til blot 7.000 kr., og det var sat helt fra 12.000 kr., så jeg føler virkelig jeg har gjort noget af et kup.

Se sættet her:

nonwood havemøbelsæt

Det næste bliver et loungesæt

Selvom jeg sparede en del penge på havemøbelsættet, så er 7.000 kr. trods alt mange penge, og jeg må derfor vente lidt med at udbygge min have. Men jeg har allerede set mig lun på et loungesæt, hvor man kan sætte sig hen efter maden eller i løbet af dagen. Jeg synes altid det ser super hyggeligt ud med et lille loungeområde og en behagelig sofa. Et er prisen, men det er selvfølgelig også et spørgsmål om plads, men jeg tror godt, at jeg ville kunne lave et lille område ned i haven, hvor vi kan sætte det op.

Køber jeg lounge møbler, så behøver jeg heller ikke nødvendigvis en solseng, eftersom jeg vil kunne slappe af og sole mig i sofaen.

Hvilke slags havemøbler har du?

 

Kategorier: Blog