Når vejret skifter og det begynder at blive koldere, er det ved at være tid til at finde det varme tøj frem. Det er en fantastisk mulighed for at pifte garderoben lidt op. Hver sæson kommer der nye trends, og selvom man ikke skal være en slave af moden og absolut købe en masse nye ting fordi det er moderne, kan det alligevel være fint at købe et par nye stykker tøj når efteråret kommer. På den måde er garderoben opdateret og virker mere spændende. Men hvad skal man så købe? Det får du nogle bud på her.

Modetøj til mænd fra Nümph

Ofte er efterårsmoden til mænd præget af uld og andre lækre stoffer. Efterår og vinter er de perfekte årstider til at pifte ens tøj op med noget ekstra tilbehør, som man ellers ikke bruger så ofte. Det er selvfølgelig handsker, huer og halstørklæder. Det kan lige sætte prikken over i’er på et sæt tøj, hvad man tilføjer noget flot tilbehør. Hvis du mangler noget af dette, kan du f.eks. købe lækkert efterårstilbehør af mærket Nümph.

Hvis du ikke er den store modenørd, kan det måske virke uoverskueligt at sætte et out fit sammen. Hvordan vælger man det helt rigtige halstørklæde og de helt rigtige handsker? Her gælder nogle enkle tips. Gå med din mavefornemmelse og hvis du virkelig ikke har nogen idé om hvad der er rigtigt og forkert, så hold dig til det enkle. Afdæmpede farver, klassiske materialer som uld og læder virker næsten altid.

Modetøj til kvinder fra Nümph

Mange kvinder elsker efteråret netop fordi de får mulighed for at sætte outfits sammen med mange flere spændende elementer. Halstørklæder i alle mulige afskygninger. Handsker, vanter, støvler, hatte og huer. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Ligesom mændene, kan der også være kvinder, der ikke ved hvordan man sætter et rigtigt efterårssæt sammen.

Igen er det vigtigste råd – ’keep it simple’. Hvis du ikke er så god til at sætte farver sammen, kan du vælge nogle få farver eller bare en enkelt farve og blande nuancer af denne farve. Du kan også vælge den anden måde og være ligeglad med hvad der passer sammen. Så længe du selv føler dig godt tilpas i tøjet, er det lige meget hvad andre tænker. Nümph har meget flot efterårstøj til kvinder, så hvis du mangler, er det bare med at komme i gang.

numph trøje

Få inspiration på nettet

Deres findes mange tøjmærker derude, og det kan godt være jungle at finde rundt i. Heldigvis findes der også mange blogs ligesom min, hvor man kan hente inspiration. Min veninde driver bl.a. grubleren, hvor hun skriver meget om tøj og indretning. Jeg kan anbefale at tage et kig der.

Kategorier: Blog