Nå sommeren er forbi, så er det tid til at pakke sandalerne væk, og finde de varme og tørre sko frem til efterårs- og vintersæsonen. Det er ikke altid lige nemt at finde de helt rette sko, som kan passe til de mange forskellige vinteroutfits. Skoen skal passe på og varme fødderne, men den skal helst ikke se store og kluntet ud samtidig. Nogle investere i bunkevis af forskellige sko og støvler til efterårssæsonen, mens andre trofast vælger en slags. Lige meget om du er på udkig efter en ny tilføjelse eller den eneste ene, så prøv en af de lækre sko fra Valentino. Her er noget for enhver smag.

Skoene til alle slags kvinder

Hvis du er på udkig efter dit nye par sko, så er Valentino den rette vej at gå. Hos Valentino finder du sko til alle lejligheder, så du kan gennemføre dit look med stil. Til de festlige lejligheder finder du et hav af stiletter i flere forskellig højder og farver. Det stilrene design og de neutrale farvepaletter i kollektion af stilletter gør, at de kan matche til flere forskellige outfits: alt fra lange selskabskjoler til et par lækre jeans. Til hverdagen byder Valentino på både de komfortable lækre sneakers fyldt med farver og de sorte chikke støvler og støvletter. De sidste par år har den sorte ankelstøvle været det perfekte og sikre valg, når man er på udkig efter de perfekte sko til vintersæsonen. Den sorte farve gør at de passer til alle vinteroutfitsne både de neutrale og de mere farverige. Ejer man ikke allerede et par lækre sorte ankelstøvler, så byder Valentino på en hel kollektion, som varierer i hælhøjde og forskellige måder at lukke støvlen på.

Lækre støvler og sneakers til herren

Valentino byder også på masser af fodtøj til herren. Lige meget om du businessmand eller streetfyr, så finder du nemt det helt rigtige fodtøj til dig. Hos Valentino finder du et hav af lækre sneakers både i et neutralt og et farverigt design. Dette års kollektion af sneakers er der fokus på kontrastlinjer. Her finder du enten farvede sko med hvid kontrastlinje eller hvide sko med farvet kontrastlinje. Et stilrent look som passer til flere outfits. Er man på udkig efter noget mere festligt, så tilbyder Valentino også de perfekte sko til jakkesættet og den fine skjorte. Derudover findes de lækre sorte ankelstøvler også i en herreudgave, så mændene også kan sparke vintersæsonen i gang  med stil.

valentino1 valentino2

Kategorier: Blog