En sikker vinder hver gang

Jeg tror at jeg taler på vegne af de fleste kvinder når jeg siger, at i alle sammen har et yndlingsbrand som vi bare ikke kan få nok af! Om det så er sko, tasker eller accessories – eller måske det hele i et brand – så er der altid en favorit, som er en sikker vinder.

For mig er den sikre vinder brandet Fendi. Og her gælder det nærmest alt, da jeg synes både deres tasker, punge, accessories og sko/støvler er SÅ lækre. Det jeg bedst kan lige ved mærket er, at selvom jeg har en taske der er nogle år gammel kan jeg stadig bruge den med god samvittighed, da de fleste af Fendis designs er tidsløse selvom de til tider skiller sig ud og er mere specielle.

Gaven til kvinden der har alt

Herhjemme er det ofte sådan, at både min mand og jeg køber det vi har brug for, når vi har bug for det. I hverdagen er det super dejligt, men så snart vi kommer til fødselsdage og jul er det tit rigtig svært at købe gaver – specielt har min mand svært ved at finde på noget til mig. Jeg har dog efterhånden lært ham, at noget fra Fendi aldrig kan gå galt – og han har faktisk taget ved lære. Om det er en lille gave uden nogen speciel anledning eller om det er en lidt større gave til f.eks. fødselsdag eller jul, så er der altid noget for ham at finde på dette link https://www.kassandra.dk/maerke/fendi.

FENDI PRODUKTER

For to uger siden da det var min fødselsdag kom han med den fineste gave! Jeg kunne allerede se på indpakningen at det var fra Fendi, så allerede der blev jeg vildt glad og super spændt. Da jeg pakker gaven op, står jeg med den fineste Fendi Backpack mellem hænderne; Det blødeste og lækreste sorte kalveskind og med de fedeste farvede Fendi studs i kanten. Indeni min nye Fendi Backpack er der foret med stof og størrelsen er helt perfekt – Når han gør en indsats så kan hans sagtens og gør det rigtig godt, ham min kære mand.

Selvforkælelse på tilbud

Her i december måned hvor jeg altid skal købe mange julegaver, får jeg også tit lyst til at købe lidt til mig selv – og det ved jeg jo godt, at jeg egentlig ikke burde! Men når der inde på min yndlingsside, Kassandra, er op mod 60% at spare her i december så kan jeg altså ikke altid helt lade være bare med at købe en lille smule! Sidst jeg handlede for et par dage siden, blev det til et lækkert bælte i sort skind med det ikoniske Fendi monster som bæltespænde – en helt perfekt blanding af klassisk og sort og så et lille tvist med farver og lidt sjov i form af Fendi mosteret.

Samme monster er i øvrigt også på min nye Fendi Backpack så det passer perfekt sammen – det er endnu en ting jeg elsker ved Fendi, at der gerne er en rød tråd mellem produkterne og kollektionerne på tværs!

Kategorier: Blog